Zoran Mamić najavio ostavku: Igra, pristup i ponašanje igrača bili su katastrofa!

Srijeda, 29. listopada 2014. 18:15 Napisao/la  I. V.

Još nisam definitivno odlučio što učiniti, razgovarao sam sa svojim suradnicima. Moram porazgovarati s ljudima u klubu, pa ćemo vidjeti, kaže Mamić 

Nogometaši Dinama izbjegli su blamažu i eliminirali Opatiju u osmini finala Kupa nakon produžetaka. Nekoliko minuta dijelilo je Opatiju od plasmana u četvrtfinale u regularnom dijelu utakmice, koja je završila pogotkom Henriquea u 90. minuti. Dinamo je izjednačio iz kaznenog udarca (1:1), osigurao produžetke i u konačnici četirima pogocima Henriquea nastavio natjecanje u Kupu. Vjerojatno bez trenera Zorana Mamića:

- Ne znam mogu li pronći prave riječi! Zbunjen sam, razočaran, ljut... Jedina svijetla točka je što smo na kraju prošli. Igra, pristup i ponašanje igrača bili su katastrofa, kazao je Mamić i priznao da je u 89. minuti utakmice bio bivši trener.

Da je Dinamo ispao, Mamić bi podnio ostavku:

- Donio sam takvu odluku! Ovako još nisam definitivno odlučio što učiniti, razgovarao sam sa svojim suradnicima. Moram porazgovarati s ljudima u klubu, pa ćemo vidjeti. Kazne igračima? Ne znam ima li smisla kažnjavati igrače, nisam siguran da oni razumiju o čemu se ovdje radi i kako se treba ponašati kada je u pitanju Dinamo. Oni gledaju svoje interese, vrlo je malo igrača koji razmišljaju momčadski što se nažalost odrazilo na utakmicu,  rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.