Zoran Mamić najavio ostavku: Igra, pristup i ponašanje igrača bili su katastrofa!

Srijeda, 29. listopada 2014. 18:15 Napisao/la  I. V.

Još nisam definitivno odlučio što učiniti, razgovarao sam sa svojim suradnicima. Moram porazgovarati s ljudima u klubu, pa ćemo vidjeti, kaže Mamić 

Nogometaši Dinama izbjegli su blamažu i eliminirali Opatiju u osmini finala Kupa nakon produžetaka. Nekoliko minuta dijelilo je Opatiju od plasmana u četvrtfinale u regularnom dijelu utakmice, koja je završila pogotkom Henriquea u 90. minuti. Dinamo je izjednačio iz kaznenog udarca (1:1), osigurao produžetke i u konačnici četirima pogocima Henriquea nastavio natjecanje u Kupu. Vjerojatno bez trenera Zorana Mamića:

- Ne znam mogu li pronći prave riječi! Zbunjen sam, razočaran, ljut... Jedina svijetla točka je što smo na kraju prošli. Igra, pristup i ponašanje igrača bili su katastrofa, kazao je Mamić i priznao da je u 89. minuti utakmice bio bivši trener.

Da je Dinamo ispao, Mamić bi podnio ostavku:

- Donio sam takvu odluku! Ovako još nisam definitivno odlučio što učiniti, razgovarao sam sa svojim suradnicima. Moram porazgovarati s ljudima u klubu, pa ćemo vidjeti. Kazne igračima? Ne znam ima li smisla kažnjavati igrače, nisam siguran da oni razumiju o čemu se ovdje radi i kako se treba ponašati kada je u pitanju Dinamo. Oni gledaju svoje interese, vrlo je malo igrača koji razmišljaju momčadski što se nažalost odrazilo na utakmicu,  rekao je Mamić.