IGOR VORI PORUČUJE

Prestrašili smo se Francuza umjesto da se oni boje nas

Subota, 11. kolovoza 2012. 00:15 Napisao/la  SC

Mogu reći da smo doslovno usrali od straha, koliko smo samo zicera promašili,  Vori

Poraz od Francuske teško je pao budući da je naša reprezentacija tijekom cijelog turnira igrama naslućivala da može do kraja. Međutim, dalje od Francuske nije mogla:

- Mogu reći da smo doslovno usrali od straha, koliko smo samo zicera promašili u čistim šansama. Treba čestitati Francuzima. Umjesto da se oni nas boje, mi smo se prestrašili njih. Uspavali su nas, što je bio njihov cilj, primijenili su tuniski recept. Ni obrana nije funkcionirala kao treba, u prvom smo poluvremenu ostavili Mirka na streljani, ne znam što više da kažem. Mađarska? Dva mjeseca smo giljali za zlatnu medalju, nismo se pripremili igrati utakmicu za drvenu medalju, kazao je Igor Vori.

 - Ne vidim razloga zbog kojeg su se prestrašili Francuza. Promašili smo nekoliko zicera na početku, Omeyer je fenomenalno skinuo nekoliko šuteva. Međutim, stigli smo ih, ali to nismo znali  iskoristiti. Napravili smo previše tehničkih pogrešaka i promašili previše zicera za takvu utakmicu. U drugom poluvremenu, kada smo ih opet stigli na jedan gol, nismo znali iskoristiti šansu. Omeyer? Trebalo je malo više koncentracije u šutu, udarci su bili pravolinijski što je on skidao bez problema. Čime je bilo malo zadrške, nije ga bilo nigdje.  Balić? Ivano je dobro odigrao, čekao sam zadnjih petnaestak minuta da ga opet stavim, ali nije to bilo to. Kada smo ih stizali nismo znali iskoristiti naše šanse i zasluženo su pobijedili. U obrani nismo imali gustoću, pucali su nam iz sredine. Opet kažem, nismo ih znali stisnuti. Došli smo uzeti zlato, treba biit realan, Francuzi su bili bolji i ja im čestitam. Sada trebamo iz poraza izaći još čvršći, pobijediti Mađarsku i uzeti medalju, rekao je izbornik Slavko Goluža.

- U biti cijelu smo se utakmicu tražili, nismo je znali prelomiti na našu stranu. Omeyer je bio presudni faktor, on je odlučio utakmicu. Pripremili smo se dobro, znali smo što treba učiniti, ali nismo dobro ušli u ritam kao u prethodnim utakmicama. Ne znam razlog! Francuska je jedna od top-reprezentacija, ali mi smo ipak morali bolje reagirati.  Omeyerovim obranama izgubili smo na sigurnosti, nismo u obrani bili brzi i pokretljivi kao inače. Što se napada tiče, teško je igrati protiv njih šestorice i onakvog Omeyera, mislim da nismo bili toliko loši osim što šutevi nisu bili pravi, kazao je Blaženko Lacković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.