OI: Ivan Dodig ispao u prvom kolu, Del Potro došao do pobjede s pola gasa

Subota, 28. srpnja 2012. 20:43 Napisao/la  SC

Ivan Dodig (Hrvatska) - Juan Martin Del Potro (Argentina) 4:6, 1:6

Hrvatski tenisač Ivan Dodig poražen je u prvom kolu na Olimpijskim igrama u Londonu od Argentinca Juana Martina Del Potra rezultatom 2:0 u setovima. Dodig je loše otvorio meč što Argentinac koristi te breakom dolazi do vodstva 0:1, hrvatski tenisač imao je priliku vratiti se u igru, no pri rezultatu 2:3 te 15:40 u poenima Dodig je propustio priliku za break, a veliki Argentinac odjurio je na nedostižnih 2:4.

U drugom setu nastavila se loša predstava hrvatskog tenisača, nakon 1:0, Del Potro je servisom izjednačio, a potom breakom poveo 1:2. Potom je uslijedio novi dobitni servis te break koji je dotukao Dodiga. Velikih 1:4 u drugom setu protiv devetog tenisača svijeta teško se stiže.

Na koncu, od Dodiga se moža i previše očekivalo jer 95. igraču svijeta mora se puno toga poklopiti da s Olimpijskih igara kući pošalje devetog igrača svijeta.

Juan Martin Del Potro u drugom kolu turnira snage će odmjeriti s Talijanom Andreasom Seppijem.

 

 

Olimpijske igre, 1. kolo:

Ivan Dodig (Hrvatska) - Juan Martin Del Potro (Argentina) 4:6, 1:6

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.