Vlado Vujasinović, trener Partizana: Primorje je favorit za titulu prvaka, ali bio je to i Pro Recco

Četvrtak, 29. svibnja 2014. 19:58 Napisao/la  Igor Vranić izvješćuje iz Barcelone

Mi moramo misliti na Radnički od kojega smo ove sezone izgubili sedam puta, imamo priliku pobijediti ih iz osmog pokušaja, kaže Vujasinović

Vlado Vujasinović ostvario je naveću pobjedu u kratkoj trenerskoj karijeri. Nekoć najboji igrač na svijetu ponikao je u vaterpolskoj školi Primorja, a vrhunac igračke karijere dosegnuo je pod kapicom Pro Recca. Slavni talijanski klub ispao je u četvrtfinalu od Vujasinovićeva Partizana, što je prvorazredna senzacija:

- Mi smo ušli u utakmicu tako da nemamo što izgubiti, vidjelo se da je Pro Recco igrao pod pritiskom, morali su pobijediti. Imamo jako dobre igrače, koji znaju igrati vaterpolo i ako nam netko uđe u ritam, jako je teško igrati protiv nas unatoč ovako važnoj utakmici, kazao je razdragani Vujasinović.

Partizan je momčad bez jakih centara, igra brzi vaterpolo i prema svima pokazateljima bilaje totalni outsajder na Final Sixu. U Barcelonu je Partizan stigao nakon kraćih priprema u Rijeci, gdje su trenirali s Primorjem

- Primorje je momčad slična Pro Reccu, čak mislim da je bolja. Primorje je apsolutni favorit za titulu prvaka zajedno s Radničkim, bio je to i Pro Recco. Mi moramo misliti na Radnički od kojega smo ove sezone izgubili sedam puta, imamo priliku pobijediti ih iz osmog pokušaja, kaže Vujasinović.

Kolika je objektivna razlika između Crvene zvezde, Radničkog i Partizana?

- Onakva kakva je bila u prvenstvu koje je osvojila Zvezda. Radnički i Crvena zvezda su tu negdje, mi smo vrlo blizu njih. U ovakvim utakmicama tako male razlike ponekad ne dolaze do izražaja.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.