Veselin Đuho: Ako osvojimo naslov možda Primorju zadamo udarac od kojeg se neće brzo oporaviti

Utorak, 07. svibnja 2013. 17:47 Napisao/la  SC

- Pobjeda u Rijeci donijela nam je samopouzdanje. Neki igrači koji do te utakmice nisu pokazali koliko vrijede, sada su to pokazali. Otkada se finale igra na tri pobjede, uvijek sam imao dojam da je druga utakmica ključna, rekao je trener Juga

Vaterpolisti Primorja EB i Juga CO u srijedu će od 18 sati u Gružu odigrati drugu utakmicu finala prvenstva Hrvatske. Nikad jače Primorje pokušat će protiv nikad jačeg Juga u Gružu nadoknaditi posrtaj u prvoj utakmici na Kantridi i vratiti prednost domaćeg terena. U Jugu su svi svjesni važnosti druge utakmice.

- U Gružu rijetko gubimo, u tom segmentu smo u prednosti nad Primorjem. Prednost i atmosfera je na naš našoj strani, ali moramo biti bolji u obrani. Primili smo dva do tri gola koje nismo smjeli dobiti i na kraju nas je napad izvukao, rekao je Veselin Đuho za dubrovački.hr

- Pobjeda u Rijeci donijela nam je samopouzdanje. Neki igrači koji do te utakmice nisu pokazali koliko vrijede, sada su to pokazali. Otkada se finale igra na tri pobjede, uvijek sam imao dojam da je druga utakmica ključna. To bi mislio i da smo izgubili prvu utakmicu u Rijeci, rekao je Đuho.

- Ako pobijedimo Primorje i osvojimo naslov na kraju možda im zadamo jak udarac od kojeg se neće oporaviti i to Primorje na kraju ne bude tako jako iduće sezone kao što je sada. Žao mi je da u Dubrovniku nema neke euforije kao što je nekad bilo, iako vjerujem da će navijači nagraditi našu borbenost i da će bazen u srijedu biti pun, zaključio je Veselin Đuho za dubrovački.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.