Vaterpolisti Primorja stigli u Dubrovnik gdje u srijedu igraju drugu finalnu utakmicu

Utorak, 07. svibnja 2013. 18:40 Napisao  I. V.

Nakon poraza u prvoj utakmici atmosfera je među igračima opuštena

Vaterpolisti Primorja doputovali su u Dubrovnik gdje u srijedu (18) igraju drugu utakmicu finalne serije prvenstva Hrvatske. Nakon ugodnog leta iz Zagreba, vaterpolisti su odsjeli u hotelu Valamar. Kratki poslijepodnevni odmor prethodi  večernjem treningu. Trener Ivan Asić zakazao je trening i na dan utakmice, igrači će se rasplivati i u srijedu ujutro.

Nakon poraza u prvoj utakmici atmosfera je među igračima opuštena, vjerojatno i zbog toga što su Primorje već svi otpisali. Ako je suditi prema raspoloženju u srijedu ne bi smjela izostati pozitivna reakcija, a onda je sve moguće. Svi su zdravi i spremni, momčad i vodstvo stigli su u Dubrovnik u standardnom sastavu predvođeni Zoranom Rojom i Damirom Radonićem.

Jedina promjena tiče se zdravstvene skrbi. Uz  liječnika Nenada Bićanića igračima je u Dubrovniku na raspolaganju fizioterapeut Dino Lipovac, koji je zamijenio bolesnog Andriju Zubovića. Inače, Lipovac je bivši vaterpolist iz generacije Vlade Vujasinovića, dugi niz godina bio je fizioterapeut u Pomorcu.

Ivan Asić

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.