Ivica Tucak, novi izbornik zlatnih vaterpolista: Crna Gora je uvijek opasan protivnik!

Ponedjeljak, 29. listopada 2012. 17:42 Napisao/la  SC

Ovom se utakmicom želimo zahvaliti svima za veliku podršku tijekom OI. Obećajem da ćemo ostaviti srce u bazenu!, izjavio je novi kapetan hrvatske reprezentacije Josip Pavić


Zlatna hrvatska vaterpolska reprezentacija pod vodstvom novog izbornika Ivice Tucka predstavljena je na bazenu Mladosti u Zagrebu. Prvo je ovo okupljanje najtrofejnije hrvatske momčadske reprezentacije nakon povratka s Olimpijskih igara. Novi izbornik i pomlađena reprezentacija puni su energije, elana i želje za novim naslovima i pobjedama.

- Prvo okupljanje iskoristiti ćemo za što bolje pripreme kako bi mogli nastaviti s dobrim rezultatima i dobrim igrama. Cilj ovog prvog okupljanja je približiti mlade igrače momčadi, stvoriti jednu koheziju koja će nam biti potrebna u novim izazovima. Momčad Crne Gore dolazi također s izmjenjenom ekipom, no to je uvijek opasna reprezentacija i treba ih respektirati. Moramo uložiti maksimalne napore da dođemo do pobjede. Bit će mi drago da ljudi dođu u što većem broju na ovaj spektakl vaterpola, da pozdrave osvajače olimpijskog zlata, i nadam se da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta, objasnio je novi izbornik Ivica Tucak.

Upravo ove srijede u 16.45 sati na bazenu Mladosti kreće borba za obranu naslova Fina Svjetske lige protiv Crne Gore. U iznimno zahtjevnoj borbi za naslov prvaka Svjetske lige iz svake skupine u daljnji krug natjecanja ide samo jedan predstavnik. Već 3. studenog Hrvatska na gostovanju igra protiv Turske u Istanbulu, a u skupini je još i Grčka.

- Novi su zadaci i borbe pred nama. Momčad je puna energije i želje za daljnjim pobjedama. Borba za obranu naslova prvaka Fina Svjetske lige bit će zahtjevna i teška, a jedna od težih je upravo ova utakmica u srijedu. Pozivam i apeliram na sve navijače da dođu u 16.45 i podrže nas u novom pohodu. Ovom se utakmicom i druženjem nakon nje želimo zahvaliti svima za veliku podršku koju ste nam davali tijekom Olimpijade. Obećajem da ćemo ostaviti srce u bazenu!, izjavio je novi kapetan hrvatske reprezentacije i drugi najbolji igrač Europe Josip Pavić. 

{jb_blackbox-right}Ulaznice po 20 kuna
Ulaznice za dvoboj Hrvatske i Crne Gore mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od simboličnih 20 kuna u caffe baru Žabac na bazenu Mladosti. Po istoj će se cijeni ulaznice moći kupiti i na dan utakmice na blagajni bazena Mladosti. Nakon završetka utakmice naši zlatni vaterpolisti najavljuju druženje s navijačima, potpisivanje vaterpolo kapica i fotografiranje{/jb_blackbox-right}

Na prvo okupljanje vaterpolske reprezentacije nakon Londona pozvani su slijedeći igrači: kapetan Josip Pavić, Marko Bijač, Duje Jelovina, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Ivan Krapić, Andro Bušlje, Ivan Buljubašić, Luka Lončar, Marko Macan, Maro Joković, Paolo Obradović, Anđelo Šetka, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Petar Muslim, Ante Vukučević i Luka Bukić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.