Peter Radovich na Svjetskom prvenstvu u Barceloni završava serijal o Barakudama

Utorak, 16. srpnja 2013. 16:21 Napisao/la  SC

Hrvatska - Rumunjska igraju u srijedu (20)  na otvorenom bazenu Mladosti

Izbornik Ivica Tucak objavio je popis hrvatskih vaterpolskih reprezentativaca za Svjetsko prevnstvo. Posljednja priprema prije odlaska u Barcelonu  službena prijateljska utakmica s Rumunjskom, koja se u srijedu od 20 sati igra na otvorenom bazenu Mladosti. Ulaz je besplatan.

 

 

Za Hrvatsku će igrati: Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka.

 

Treneri reprezentacije su izbornik Ivica Tucak, Ivan Asić i Pero Kuterovac. U stručnom stožeru reprezentacije su i pomoćni trener Igor Pezelj, fizioterapeut Damir Luketić i liječnik reprezentacije Alan Ivković.

 

- Završne pripreme u Zagrebu su bile se usmjerene na taktički dio. Zadovoljan sam obavljenim poslom i spremni putujemo na prvenstvo. Mislima smo već na prvoj utakmici koju igramo protiv momčadi SAD-a i koja neće biti nimalo lagana. Svi reprezentativci pokazali su zaista veliki trud i zahvaljujem im na tome, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

 

 

- Zadovoljan sam pripremama i u Barcelonu odlazimo s velikim motivom i željom za što boljim plasmanom. Iako u Barcelonu putuje trinaest igrača, za naše su uspjehe zaslužni apsolutno svi igrači koji su bili s nama u pripremnim fazama, izjavio je kapetan  Josip Pavić.

 

Peter Radovich, redatelj i producent filmskog serijala Barakude, kaže:

 

- Bilo je ovo stvarno zanimljivih 10 mjeseci snimanja, dobili smo nevjerojatan pristup i igračima i treneru, kako u njihovom sportskom životu tako i u privatnom. Snimali smo s vrhunskim snimateljima Focusvidea iz Zagreba i materijal je odličan. Jako sam zadovoljan i iskreno jedva čekam finalnu montažu. Sada nam je još samo ostalo za snimiti borbe naših najboljih vaterpolista u Barceloni i imamo izvanrednu priču. Nadamo se da će i gledatelji prepoznati ono što smo mi shvatili tijekom ovih mjeseci, a to je da imamo izvanredne mlade ljude u reprezentaciji i da oni zaslužuju svu našu pažnju  jer su odlični u svakom pogledu, rekao je proslavljeni producent CBS-a, kojem je ovo prvi projekt u Hrvatskoj.

 

Radovich je za svoj rad dobio 27 Emmy nagrada. Serijal će se početi prikazivati u listopadu.

 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija na Svjetsko prvenstvo putuje u petak 19. srpnja.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.