Maro Joković rekao zbogom reprezentaciji, nastavlja igrati za Jug

Ponedjeljak, 18. listopada 2021. 15:05 Napisao/la  SC
Maro Joković
Maro Joković

Maro Joković završio je poglavlje karijere vezano za reprezentaciju:

- Ostajem igrati u Jugu, ali reprezentacija ima iduće godine dva velika natjecanja i rekao sam to izborniku Ivici Tucku. Bilo bi nekorektno s moje strane da idem u nešto ako znam, osjećam da ne mogu dati sto posto. Sve ispod toga bi bilo provlačenje. Bolje ne tako, prenosi Dubrovački vjesnik izjavu Mare Jokovića, koji je za reprezentaciju igrao od 2006. godine i Europskog prvenstva u Beogradu.

Jedan od najboljih hrvatskih vaterpolista svih vremena postao je olimpijski pobjednik (London 2010), dvaput je bio svjetski prvak (Melbourne 2007, Budimpešta 2017), jednom je bio europski prvak (Zagreb 2010).

- Ne ide više non stop, bez odmora. Ne mogu više dati sto posto, a zna se koji su ciljevi reprezentacije, zaključio je Joković dio blistave karijere.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.