Ivica Tucak najavio utakmicu četvrtfinala EP-a u petak

Četvrtak, 11. siječnja 2024. 13:12 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Hrvatski vaterpolisti u petak (18.30)  u četvrtfinalu EP-a igraju protiv Grčke, koja je u osmini finala pobijedila (15:10) Nizozemsku:

- Igrat ćemo protiv sjajne reprezentacije. Ako kažemo da su aktualni svjetski doprvaci, ali i srebrni s Igara u Tokiju, onda ne treba ništa više govoriti. Ako spominjemo jednu reprezentaciju koja u svojim redovima ima Vlachopoulosa, Genidouniasa, Kakarisa, Nikolaidisa, Papanastasioua. To su svjetske klase, sjajna reprezentacija. Komplimenti moji bi tu trebali i stati. Ono što ja vjerujem je da ih možemo pobijediti. Samo u zadnjih godinu i pol smo s njima odigrali tri utakmice i sve su bile u ‘egalu’. Dvije su i završile neodlučeno 8:8 i 5:5, jednu su oni pobijedili, za broncu u Budimpešti 2022. na Svjetskom prvenstvu. No, prije smo ih i dobivali puno puta, ali da će to biti teška i neizvjesna utakmica, to očekujem ja kao i igrači. Ono što ćemo morati biti je na apsolutnom maksimumu, kaže izbornik Ivica Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.