Ivica Tucak: Ako s igračem više imamo 1/13, to je grozno!

Subota, 06. siječnja 2024. 21:45 Napisao/la  SC
Ivica Tucak
Ivica Tucak

Ivica Tucak ovako je prokomentirao pobjedu protiv Francuske:

- Mislim da smo zasluženo pobijedili, iskreno meni je malo i neočekivano. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ne uvijek sjajnu, pogotovo ne s igračem više. Bilo je evidentno da smo žurili, svjestan sam ja emocija, ali moramo ohladiti glavu. U drugoj četvrtini razbili smo im zonu, znali smo što očekivati... Naša obrana je bila fenomenalna, rekao je Tucak.

Kada je saznao za podatak igrač više, ovako je reagirao:

- Ne znam za taj statistički podatak, ali ako s igračem više imamo 1/13, to je grozno! No, obrana je bila sjajna i to treba inzistirati, ali očito se s ovim drugim segmentom trebamo pozabaviti. Ako želimo biti pravi, moramo, smatra Tucak.

Crna Gora izbacila je Hrvatsku u osmini finala Svjetskog prvenstva prošle godine.

- Ne želim se vraćati u prošlost, mene interesira samo danas i sutra. Crna Gora će biti strašno teška utakmica, znamo da smo dobri i da moramo biti još bolji. S ovom pobjedom izbjegli smo Srbiju, zasad je to veliki korak. Da bi ušli direktno u četvrtinu finala, moramo pobijediti. Moramo naplatiti sve što smo dobro napravili, no bit će izuzetno teško, rekao je Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.