SP 2022 Hrvatska doživjela uvjerljiv poraz od Španjolske u polufinalu

Petak, 01. srpnja 2022. 20:32 Napisao/la  SC

Španjolci su bolje otvorili utakmicu i stekli prednost (5:3) koju su znalački uvećali do kraja utakmice

SP 2022 Hrvatska doživjela uvjerljiv poraz od Španjolske u polufinalu

Hrvatski vaterpolisti doživjeli su težak poraz (5:10) od Španjolske u polufinalu Svjetskog prvenstva, u utakmici za broncu igrat će u nedjelju protiv Grčke.

Španjolci su bolje otvorili utakmicu, stekli prednost od 5:3, kada je utakmica ušla u razdoblje tijekom se rezultat lomio.

Dugo nije bilo pogotka na objema stranama, španjolska obrana očekivano je igrala na visokom nivou, sjajno je branio vratar Rubio, ali ni hrvatska momčad nije bila dovoljno poduzetna i mirna u završnici, Vrlić nije iskoristio dva zicera kada je ispred njega plutao španjolski vratar...

Ni vratari se nisu proslavili, Bijač je zamijenio Popadića što Španjolce nije spriječilo da steknu nedostižnu prednost udarcima izvana, Granados je bio nezadrživ na postavljenu obranu.

Ukratko, Španjolska je djelovala bolje u svim bitnim elementima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.