Pro Recco i Olympiakos u finalu, Jug u polufinalu izgubio od talijanskog prvaka

Petak, 08. lipnja 2018. 22:58 Napisao/la  SC
Xavier García (Jug)
Xavier García (Jug) Foto: www.dubrovackivjesnik.hr

 Pro Recco pobijedio je dubrovački Jug rezultatom 9:8 (3:2, 1:1, 2:2, 3:3) u polufinalu završnice razigravanja za europskog prvaka.

Momčad Vlada Vujasinovića na svom bazenu u Genovi u subotu igra za naslov europskog prvaka protiv Olympiacosa, koji je pobijedio (6:4) Barcelonetu u prvom polufinalu.

Najbolji pojedinac utakmice bio je vratar Pro Recca Stefano Tempesti koji je zaustavio čak 20 udaraca, Marko Bijač imao samo deset obrana.

Tempesti je bio najbolji igrač Recca i protiv Brescije u prvoj utakmici.

Loren Fatović je s dva pogotka bio najbolji strijelac Juga, dok su po jedan gol postigli Joković, Garcia, Ivanković, Rašović, Renzuto i Benić.

Kod Pro Recca najbolji je s tri pogotka bio Filip Filipović, a dva gola postigao je Di Fulvio.

Vratar Josip Pavić ponovno je bio najbolji igrač Olympiakosa s 11 obrana, Andro Bušlje s dva pogotka bio je najbolji strijelac prve polufinalne utakmice.

Jug u subotu od 19 sati igra za 3. mjesto protiv Barcelonete, Pro Recco i Olympiacos igraju od 20.30 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.