Samir Barać: Protiv Pro Recca se treba baciti na glavu, kao što bi rekao Kostelić

Petak, 11. svibnja 2012. 22:10 Napisao  Marko Babić

Pro Recco je najbolja momčad ikada sklepana, da se tako izrazim. Mi ih nećemo gledati kao da su svemirci, kaže Barać uoči današnjeg finala (19, HTV2)

Nakon velike pobjede nad Mladosti, Samir Barać, kapetan Primorja EB, proslavio je kratko s igračima i onda krenuo pravac na doping kontrolu.

- Ma sve je prošlo u redu, treba neko vrijeme da se sve to obavi, nema straha za rezultate, poručio je Barać dobro raspoložen nakon najvećeg uspjeha Primorja EB u klupskoj povijesti.

Mladost je strpana u džep, nekoliko sjajnih kontri bili su najbolji dokaz kako zapravo Primorje EB može i treba igrati.

- Kontrolirali smo utakmicu, pružili jednu dobru partiju, posebice u napadu i zasluženo ušli u finale. Rekao bih da je odlučila naša želja i veliki motiv koji smo imali. Na kraju je i naša kvaliteta došla do izražja, dodao je Barać.

- Nije jednostavno igrati nijedno polufinale, pa ni ovo. Lomili smo Mladost jako dugo vremena i iako rezultat sugerira uvjerljivo pobjedu u bazenu je to izgledalo bitno drugačije, dodao je kapetan Primorja EB.

Sada je na redu moćni Pro Recco, subota 19 sati po srednjeuropskom vremenu uz prijenos na HTV-u. Većeg izazova u vaterpolu nema.

- Treba jednostavno vjerovati u svoje mogućnosti ili kao što bi rekao Ivica Kostelić, treba se baciti na glavu. Jednostavno moramo učiniti sve što je u našoj mogućnosti, pokazati svo umijeće i kvalitetu koju posjedujemo i pokušati rezultat ostaviti u egalu do samog kraja. To je ove sezone uspijelo samo Jugu u jednoj utakmici, dodao je Barać.

Ako je ikada bilo vrijeme za jednu pravu utakmicu, to je onda u subotu, Pro Reccu su finala ionako bolna točka.

- Pro Recco je najbolja momčad ikada sklepana, da se tako izrazim. To su najbolji igrači, najboljih reprezentacija na svijetu i svi znamo što znače. Mi ih nećemo gledati kao da su svemirci, već ćemo se "potući" u bazenu do posljednje lopte, zaključio je Samir Barać.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.