SMODLAKA I VIĆAN U GRUŽU

Gdje ćeš? Ne prolazi ovuda, nisi više u Jugu!

Utorak, 07. svibnja 2013. 20:24 Napisao  I. V.

Riječke vaterpoliste dočekao je Mile Smodlaka, kojega su Primorjaši prekinuli usred treninga s mlađim kategorijama

 

 

 

Vaterpolisti Primorja odradili su večernji trening na Gružu, gdje u srijedu (18) igraju drugu finalnu utakmicu završnice prvenstva Hrvatske. Nakon što u poslijepodnevnim satima stigli u Dubrovnik nakon ugodnog leta iz Zagreba, odmah su prionuli poslu i odradili prvi od dva treninga. Trener Ivan Asić zakazao je jutarnje rasplivavanje na dan utakmice.

Na bazenu u Gružu trening je odrađen u prijateljskom okruženju. Po prirodi posla riječke vaterpoliste dočekao je Mile Smodlaka, legenda duborvačkog i hrvatskog vaterpola. Smodlaku su Primorjaši prekinuli usred treninga s mlađim kategorijama, što nikome nije smetalo:

- Gdje ćeš, ne prolazi ovuda! Nisi više u Jugu, dobacio je Smodlaka vrataru Primorja Franu Vićanu, koji se u dubrovačkom zdanju osjeća kao kod kuće.

 Isto kao Sandro Sukno i Paulo Obradović, koji će u srijedu imati dodatni motiv budući da će igrati pred 2.500 svojih Dubrovčana. Sukno će ipak igrati posebnu utakmicu, prelazak u Primorje jednog od najboljih vaterpolista današnjice još uvijek nije prežaljen u Gružu.

Što se atmosfere i zdravlja tiče, Asić nema  posebnih briga. Igrači Primorja djeluju opušteno nakon što su ih svi praktično već otpisali poslije poraza u Rijeci. Koliko god domaćini bili ohrabreni prvom pobjedom, u srijedu će pritisak  favorita biti na strani Juga.  Igrači Primorja u prvoj se utakmici nisu znali nositi s teretom favorita, u srijedu će biti lišeni barem te brige.

 

Foto Igor Vranić

 Foto Igor Vranić

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.