DUBROVAČKE PRIČE

Maro Joković prvi pick Primorja

Utorak, 07. svibnja 2013. 17:45 Napisao  I. V.

Pojavila se informacija da će Maro Joković i Sandro Sukno iduće sezone igrati zajedno. Ali u Primorju!

Maro Joković u Primorju, kako to gordo zvuči kada se pročuje u svjetskom vaterpolskom središtu. Podno zidina drevnog Dubrovnika ispod glasa kola priča da je najbolja svjetska ljevica prvi pick riječkog kluba za iduću sezonu!

Službenih informacija naravno nema, sportski direktor Zoran Roje  znakovito sliježe ramenima na terasi hotela Valamar u Dubrovniku.  U društvu Ivana Asića, Damira Radonića i klupskog liječnika Nenada Bićanića, spomen bilo čega  što može poremetiti mir u momčadi Primorja uoči druge utakmice u finalnoj seriji sportski direktor Roje ne želi ni slušati, a kamo li komentirati. Zatražiti da netko iz Juga prokomentira glasine da Joković odlazi u Rijeku značilo bi dirati u osinje gnijezdo, Jug nikada Predragu Slobodi neće oprostiti Sandra Sukna. A sad još i Joković...

Ivović se vraća u Pro Recco?
Aleksandar Ivović blizu je povratka u Pro Recco. Crnogorski reprezentativac na privremenom radu u Jugu pregovara s talijanskim klubom  budući da mu krajem sezone istječe ugovor. 

Zanimljiva se utakmica igra u pozadini finalne serije za prvaka države između Primorja i Juga. Za razliku od utakmica u bazenu,  gdje je rezultat na semaforu jedino mjerilo uspjeha, počela je utakmica rezultati koje  iduće sezone određuju startne pozicije dva ponajbolja svjetska kluba. U pozadini priče da se Sandro Sukno vraća u Jug, pojavila se informacija da će Maro Joković i Sandro Sukno iduće sezone igrati zajedno. Ali u Primorju! Treba napomenuti da Jokoviću na kraju sezone istječe ugovor i da ne bi bio prvi igrač Juga koji je u zadnjem razdoblju prešao u Primorje.

Prema riječima Predraga Slobode projekt stvaranja Primorja sposobnog osvojiti sve što se može, nastavlja se bez obzira na rezultat ovogodišnje finalne serije. A to znači se dubrovačke zidine ne tresu  bez razloga.



 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.