×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

Najbolji tenisač svijeta u 2011. godini, Srbin Novak Đoković, u Banjaluci je u srijedu primio nagradu za Osobu godine,
Andy Murray odustao je od nastupa na završnom Mastersu u Londonu na kojem nastupa osam najboljih svjetskih tenisača.
Španjolski teniski savez objavio je da će Rafael Nadal i David Ferrer, koji trenutno nastupaju na završnom Mastersu, predvoditi reprezentaciju u finalu Davis Cupa protiv Argentine što je na rasporedu od 2. do 4. prosinca u Sevilli.
Ponedjeljak, 21. studenog 2011. 18:04
ATP

Ferrer bolji od domaćeg favorita Murrayja

David Ferrer svladao je Andyja Murrayja 6:4, 7:5 u prvom susretu skupine A završnog teniskog Mastersa što se održava u londonskoj O2 Areni.   
Ponedjeljak, 21. studenog 2011. 09:58
ATP

Nadal sretno protiv Fisha

Rafael Nadal pobjedom protiv Amerikanca Mardyja Fisha  Mardy Fish 6:2, 3:6, 7:6 (3) nakon velike borbe otvorio je nastup na završnom Mastersu u Londonu na kojem nastupa osam najboljih svjetskih tenisača.
Roger Federer svladao je Francuza Jo-Wilfrieda Tsongu 6:2, 2:6, 6:4 u prvom susretu skupine B završnog Mastersa koji se održava u londonskoj O2 Areni, a na kojem nastupa osam najboljih svjetskih tenisača.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.