×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

Vardhan je do trinaeste igre drugog seta imao tri meč lopte, a u tie-breaku je poveo 6:4. Činilo da se da Dodigu nema spasa, ali hrvatski tenisač uspio je izboriti treću dionicu u kojoj je protivniku prepustio samo jedan gem
- Bio je to savršen početak sezone. Igrao sam sjajno - ustvrdio je Novak Đoković
Španjolski tenisač izjavio je da će se vratiti početkom ožujka
Najbolji tenisač svijeta u 2011. godini, Srbin Novak Đoković, u Banjaluci je u srijedu primio nagradu za Osobu godine,
Andy Murray odustao je od nastupa na završnom Mastersu u Londonu na kojem nastupa osam najboljih svjetskih tenisača.
Španjolski teniski savez objavio je da će Rafael Nadal i David Ferrer, koji trenutno nastupaju na završnom Mastersu, predvoditi reprezentaciju u finalu Davis Cupa protiv Argentine što je na rasporedu od 2. do 4. prosinca u Sevilli.
Ponedjeljak, 21. studenog 2011. 18:04
ATP

Ferrer bolji od domaćeg favorita Murrayja

David Ferrer svladao je Andyja Murrayja 6:4, 7:5 u prvom susretu skupine A završnog teniskog Mastersa što se održava u londonskoj O2 Areni.   
Ponedjeljak, 21. studenog 2011. 09:58
ATP

Nadal sretno protiv Fisha

Rafael Nadal pobjedom protiv Amerikanca Mardyja Fisha  Mardy Fish 6:2, 3:6, 7:6 (3) nakon velike borbe otvorio je nastup na završnom Mastersu u Londonu na kojem nastupa osam najboljih svjetskih tenisača.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.