US Open: Rafael Nadal u finalu pobijedio Novaka Đokovića i drugi put u karijeri osvojio turnir

Utorak, 10. rujna 2013. 09:13 Napisao/la  SC

Finale: Đoković - Nadal 2:6, 6:3, 4:6, 1:6

 

Rafael Nadal pobjednik je US Opena! Za drugu pobjedu na US Openu u svojoj karijeri Nadal je u finalu pobijedio Novaka Đokovića   6:2, 3:6, 6:4, 6:1.

Nadalu je ovo 60. pobjeda sezone, uz tri poraza, i 12. osvojeno od 13 finala u 2013. godini. Đokovićev omjer je 50:8, a uzeo je tri naslova. U međusobnim ogledima Španjolac i dalje vodi s 22:15.

- Uvijek je poseban doživljaj igrati protiv Novaka, nitko drugi ne može dovesti moju igru do tih granica. Novak, imaš veliku karijeru, siguran sam da ćeš je završiti kao najbolji, rekao je Nadal.

- Čestitam Rafaelu, definitivno je zaslužio biti ovdje i osvojiti ovaj trofej. Bila mi je čast boriti se ovdje, vratit ću se i sljedeće godine, rekao je Đoković.

 

Finale: Đoković - Nadal 2:6, 6:3, 4:6, 1:6

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.