PBZ Zagreb Indoors: Ivan Dodig svladao Ivu Karlovića za četvrtfinalni dvoboj protiv Marina Čilića

Četvrtak, 06. veljače 2014. 19:14 Napisao/la  SC

Bit će to dvoboj dvaju najboljih hrvatskih reketa, no samo je jedno mjesto za preostalog hrvatskog predstavnika u polufinalu.

U najzanimljivijem dvoboju drugoga kola PBZ Zagreb Indoorsa susrela su se dva hrvatska predstavnika. Ivan Dodig je sa 7:6 (5), 6:3 svladao Ivu Karlovića. U 'klasičnom' prvom setu nitko nije puštao svoj servis do trinaeste igre, Karlović posustaje jednom više od Međugorca koji to koristi te uzima prvi set. U nastavku prvi servira Dodig te uzima servis Karloviću kod 3:2. Mirno privođenje kraju susreta koji je trajao sat i dvadeset minuta znači samo jedno. U petak će se Dodig u četvrtfinalu sastati sa svojim 'susjedom' Marinom Čilićem. Bit će to dvoboj dvaju najboljih hrvatskih reketa, no samo je jedno mjesto za preostalog hrvatskog predstavnika u polufinalu. 

ATP Zagreb, 2. kolo: Dodig - Karlović 7:6 (5), 6:3

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.