Novak Đoković prokomentirao svoje ponašanje nakon što je saznao da je pozitivan

Srijeda, 12. siječnja 2022. 08:43 Napisao/la  SC

Đoković također komentirao administrativne pogreške prilikom ishodovanja vize, zahtjev ispunjavao njegov agent

Novak Đoković prokomentirao svoje ponašanje nakon što je saznao da je pozitivan

 Novak Đoković prvi put je jeavno prokomenitrao svoje ponašanje u razdoblju kada je saznao da je pozitivan na COVID-19.

- Želim se oglasiti povodom stalnih netočnih informacija o mojim aktivnostima u prosincu... Želim naglasiti da sam se jako trudio osigurati sigurnost svih poštujući obveze testiranja. Prisustvovao sam košarkaškoj utakmici u Beogradu 14. prosinca nakon koje je izvješteno da je određen broj ljudi pozitivan na koronu. Iako nisam imao simptoma napravio sam brzi antigenski test 16. prosinca koji je bio negativan, a isti sam dan napravio i PCR test. Sljedeći sam dan prisustvovao teniskom događaju u Beogradu na dodjeli nagrada djeci i napravio sam brzi antigenski test prije njegovog početka koji je bio negativan. Bio sam asimptomatičan i osjećao sam se dobro, te nisam dobio informacije o pozitivnom PCR testu sve do nakon tog događaja. Sljedećeg dana, 18. prosinca, bio sam u svom teniskom centru u Beogradu kako bih ispunio svoju ranije dogovorenu obvezu prema L'Equipeu i odradio intervju i fotografiranje. Otkazao sam sve ostale događaje osim intervjua za L'Equipe. Iako sam otišao kući nakon intervjua u izolaciju, sada kada se osvrnem, bila je to pogrešna procjena i prihvaćam da sam trebao otkazati ovu obvezu, napisao je Đoković.

Drugim riječima, Đoković nije htio otkazati intervju iako je bio pozitivan.

Đoković je također komentirao administrativne pogreške prilikom ishodovanja vize, između ostalog napisao je da nigdje nije putovao u razdoblju tijekom kojega je bio pozitivan iako je putovao Španjolsku:

- Moj se agent duboko ispričava zbog administrativne pogreške, što je kvačicom označio krivo polje u odgovoru na pitanje o mojim putovanjima prije dolaska u Australiju, objasnio je Đoković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.