Marin Čilić u tiebreaku svladao Španjolca Ramosa te izborio polufinale ATP turnira u Hamburgu

Petak, 20. srpnja 2012. 20:33 Napisao/la  SC

Albert Ramos (Španjolska) - Marin Čilić (Hrvatska)  4:6, 6:7


Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić rezultatom dva nula u setovima slavio je nad 46. igračem svijeta Španjolcem Albertom Ramosom u četvrtfinalu ATP turnira u Hamburgu. Čilić je protiv Španjolca odigrao najteži meč u dosadašnjem dijelu turnira, breakova je bilo i sa jedne i s druge strane, no hrvcatski tenisač na koncu je ipak došao do nove pobijede u Njemačkoj.

U drugom setu se odvijala prava drama, hrvatski tenisač sjajno je otvorio set te poveo 2:0, no Španjolac s dva breaka i servisom okreće vodu na svoj mlin (3:2). Čilić je ipak s novim breakom stigao Španjolca, a nakon 6:6 o pobjedniku je odlučila igra u tiebreaku. Iskustvo hrvatskog tenisača na koncu je presudilo, Čilić je izgubio jedan servis manje od Španjolca te slavio rezultatom 5:7 u tiebreaku što mu je ujedno donijelo i pobjedu u ovom jedan sat i 58 minuta dugom meču.

 

ATP turnir Hamburg Njemačka, četvrtfinale: Albert Ramos (Španjolska) - Marin Čilić (Hrvatska)  4:6, 6:7

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.