Marin Čilić preko kvalifikanta Delbonisa u treće kolo ATP turnira u Hamburgu

Srijeda, 18. srpnja 2012. 19:22 Napisao/la  SC

Federico Delbonis (Argentina) - Marin Čilić (Hrvatska) 3:6, 2:6

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić rezultatom 2:0 u setovima pobijedio je Argentinca Federica Delbonisa te izborio plasman u treće kolo ATP turnira u Hamburgu. Čilić je protiv kvalifikanta, inače 140. igrača svijeta imao tek nešto lakši trening, Argentincu je ovo bio četvrti meč u Hamburgu s obzirom da je već odradio dva kola kvalifikacija te u prvom kolu izbacio nekada 5. igrača svijeta Španjolca Tommya Robreda.

Meč je bio neizvjestan tek u prvom setu kada je nakon 3:3 u gemovima Čilić servisom otišao na 3:4, potom napravio break za 3:5 te na koncu servisom osvojio prvi set. Drugi set hrvatski tenisač otvorio je novim breakom što je slomilo ambicioznog Argentinca, a nedugo zatim Hrvat je vodio 1:5, a pitanje pobjednika bilo je riješeno. 

Marin Čilić na taj način je za sat i 20 minuta došao do svoje nove pobjede u Hamburgu te nastavio svoj put ka osvajanju novog ATP turnira.

 

ATP turnir Hamburg Njemačka, 2. kolo: Federico Delbonis (Argentina) - Marin Čilić (Hrvatska) 3:6, 2:6

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.