US Open: Marin Čilić nakon gotovo četiri sata igre uspio svladati kvalifikanta Daniela Brandsa

Četvrtak, 30. kolovoza 2012. 22:57 Napisao/la  SC

Marin Čilić (Hrvatska) - Daniel Brands (Njemačka) 6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 7:5

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ponovno je šetao na rubu poraza u drugom kolu US Opena protiv Nijemca Danilea Brandsa. Čilić je na koncu slavio rezultatom 3:2 u setovima iako je imao golemu prednost od 2:0 u setovima.

Nakon čak tri sata i 44 minute Čilić je konačno došao do pobjede nad kvalifikantom Danielom Brandsom koji je pružio i više nego dobar otpor te pošteno namučio posljednjeg hrvatskog predstavnika na US Openu.  Čilićeve pogreške bile su glavna snaga 25-godišnjeg Nijemca, no na koncu je srećom ipak presudila drastična razlika u kvaliteti.

Hrvatski tenisač poslije ovoga meča morao bih razmisliti o svojoj igri i taktici jer u trećem kolu US Opena ga očekuje puno kvalitetniji protivnik od 123. igrača svijeta, kvalifikanta Daniela Brandsa.

 US Open, 2. kolo:

Marin Čilić (Hrvatska) - Daniel Brands (Njemačka) 6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 7:5

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.