Martina Navratilova: Jedino ispravno je da se Novak vrati kući!

Četvrtak, 13. siječnja 2022. 14:04 Napisao/la  SC

Navratilova se suglasila da srpski nalazi nisu uvjerljivi, pozvala je Australce da Đokoviću izvade krv čime bi se utvrdilo je li prebolio koronavirus

Martina Navratilova
Martina Navratilova

 Oglasila se Martina Navratilova!

Jedna od najboljih tenisačica svih vremena u razgovoru za Sunrise ovako je komentirala cirkus koji se događa oko Novaka Đokovića:

- Najbolje za Novaka bi bilo kada bi rekao: Znate što, previše je pogrešaka, nije to OK, ispravno je da se vratim kući! To bi bilo jedino ispravno, ali mislim da to Đoković neće napraviti jer želi 21. naslov. Divila sam se njegovoj posvećenosti da postane najbolji tenisač i znam što je potrebno za tako nešto. No, u isto vrijeme, ako želite biti lider u nekom sportu, postoji i odgovornost koja uz to dolazi. Poanta je u tome da nekad svoja uvjerenja trebaš ostaviti sa strane za opće dobro, za one oko tebe i svoje obožavatelje. Postoje dvije opcije, cijepi se ili nemoj igrati, kaže Navratilova.

Otkako je njemački Spiegel objavio tekst u kojemu argumentirano dovodi u pitanje vjerodostojnost Đokovićeva testiranja na koronavirus u Srbiji, počela se stvarati atmosfera prevare.

Navratilova se suglasila da srpski nalazi nisu uvjerljivi, pozvala je Australce da Đokoviću izvade krv čime bi se utvrdilo je li prebolio koronavirus:

- Najveća Đokovićeva pogreška je fotografiranje iako je znao da je pozitivan. To baš nema smisla. Kaže da se fotografirao za L'Eqipue, jer nije htio nekoga razočarati... Zar se vi šalite? Ja bih ostala doma i ne biste me mogli izvući iz kuće ni za što. Nekada moraš napraviti ispravnu stvar i smiriti situaciju, a ne je još više pogoršati. Srbi su, sigurna sam, 95 posto uz Novaka, ali ostatak svijeta je 95 posto protiv njega, zaključila je Navratilova.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.