Novak Đoković pogriješio prilikom ispunjavanja obrasca za ulazak u zemlju

Utorak, 11. siječnja 2022. 09:04 Napisao/la  SC

Australska vlada na sve načine pokušava pronaći čvrsti razlog zbog kojega bi Đokoviću uskratila pravo na vizu

Novak Đoković pogriješio prilikom ispunjavanja obrasca za ulazak u zemlju

 Australska vlada nije se predala u slučaju Novaka Đokovića.

Nastup najboljega tenisača na svijetu na Australina Openu još uvijek je neizvjestan, ministar imigracija Alex Hawke u svakom trenutku može iskoristiti diskrecijsko pravo uskratiti Đokoviću vizu bez obzira na odluku suda.

Vlada je pokrenula novu istragu, ispituje se je li Đoković lagao prilikom ispunjavanja obrasca za ulazak u zemlju.

Đoković je graničnoj policiji izjavio da su putnički formular u njegovo ime ispunili ljudi iz Tennis Australije.

U obrascu stoji da Đoković u razdoblju od 14 dana prije dolaska u Australiju nije putovao u druge zemlje, a poznato je da je Đoković u razdoblju od 23. prosinca do 6. siječnja putovao iz Beograda u Španjolsku, gdje je trenirao.

Australska vlada na sve načine pokušava pronaći čvrsti razlog zbog kojega bi Đokoviću uskratila pravo na vizu nakon što je sud donio odluku da srpski tenisač nije prekršio ni jedan zakon, te je napravio sve što je mogao i trebao da bi dobio vizu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.