ATP Zagreb: Marin Čilić u polufinalu igra protiv Mihaila Južnog, koji je izbacio Ivana Dodiga

Petak, 08. veljače 2013. 20:14 Napisao/la  SC

Četvrtfinale: Marin Čilić(Hrv/1) - Blaž Kavčič (Slo) 6-3, 7-6 (5), Mihail Južni (Rus/3) - Ivan Dodig (Hrv) 6-3, 6-2

Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP turnira u Zagrebu, prvi hrvatski reket u četvrtfinalu bio je bolji od Slovenca Blaža Kavčiča 6-3, 7-6 (59). Čiliću je trebalo sat i 37 minuta da ostvari plasman u polufinale u kojemu će igrati protiv Rusa Mihaila Južnog.

Ivan Dodig izgubio je četvrtfinalni meč na ovogodišnjem ATP turniru u Zagrebu, u polufinale se plasirao Mihail Južni nakon pobjede 6:3, 6:2. Branitelj naslova pobijedio je Dodiga za nešto više od jednog sata, Južni je suvereno kontrolirao meč od početka do kraja.

- Znao sam da Južni ima fantastičan bekhend, no večeras mu je servis bio najjače oružje protiv kojeg ništa nisam mogao. Za razliku od mog početnog udarca koji nikako nije ulazio, a tako se ne može dobiti tako dobar igrač kakav je Južni, rekao je Dodig.

Rezultati četvrtfinala:

Marin Čilić(Hrv/1) - Blaž Kavčič (Slo) 6-3, 7-6 (5)

Mihail Južni (Rus/3) - Ivan Dodig (Hrv) 6-3, 6-2

Jurgen Melzer (Aut/4) - Lukaš Rosol (Češ) 6-4, 6-4

Robin Haase (Niz) - Philipp Petzschner (Njem) 6-4, 3-6, 6-0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.