ATP Miami: Marin Čilić izbacio Johna Isnera i izborio osminu finala

Utorak, 26. ožujka 2013. 10:53 Napisao/la  SC

Četvrto kolo: Čilić - Isner 6:3, 7:6 (3)

Marin Čilić izborio je 4. kolo Mastersa u Miamiju pobijedivši Johna Isnera 6:3, 7:6 (3) i u idućem kolu očekuje ga Jo-Wilfred Tsonga.

Iako nije najbolje krenuo u susret i izgubio je početni udarac, ali ubrzo je vratio break i okrenuo prvu dionicu u svoju korist. Servis je od tog trenutka funkcionirao besprijekorno i jednom kada je Isneru oduzeo servis i drugi put za Amerikanca nije bilo povratka.

Drugi set odlučen je u tie-breaku. Čilić je krenuo s 3:1, Isner vratio mini break (3:3). I tu je bio kraj, hrvatski tenisač je serijom 4:0 stigao do drugog seta i ukupne pobjede. Zanimljiv je podatak da je Čilić zadnji put izgubio od američkog tenisača 2008. godine kada je od njih uspješniji bio James Blake.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.