Zlatko Dalić: Utakmice odigrane u utorak samo su nam opomena da treba biti oprezan

Utorak, 22. studenog 2022. 17:33 Napisao/la  SC
Zlatko Dalić: Utakmice odigrane u utorak samo su nam opomena da treba biti oprezan

Zlatko Dalić ovako je najavio prvu utakmicu, Hrvatska u srijedu od 11 sati igra protiv Maroka:

- Iskoristili smo ovo vrijeme zadnjih nekoliko dana da se priviknemo na uvjete, dečki su odradili maksimalno svoj dio posla i spremni su za sutrašnju utakmicu. Zadovoljan sam svime, Livaja se oporavio i nema nikakvih problema. Napravili smo analizu Maroka, sjajna su momčad koja ima odlične pojedince. Tu je recimo Hakim Ziyech, a Vahid Halilhodžić je napravio odlične stvari da ih dovede do ovdje, oni su kasnije napravili promjenu, ali to je njihova stvar. Mi smo puni respketa i oprezni pred Maroko, utakmice odigrane u utorak su nam samo opomena da treba biti oprezan i na maksimalnoj razini ako želimo nešto napraviti. Što reći, Saudijska Arabija je pobijedila Argentinu, Tunis je uzeo bod, nema lakih utakmica, znamo da će biti teško. Cijenimo i respektiramo njihov nogomet. Danas svi znaju igrati i vidjeli smo da su iznenađenja moguća. U utakmicu ulazimo spremni, kaže Dalić.

- Sve ono o čemu smo razmišljali smo riješili, odabrali smo najbolje u ovom trentku. Imamo miks mladosti i iskustva, mislim da smo se zaista dobro posložili. Nakon sjajnih rezultata u Ligi nacija i svemu što smo pokazali nakon Rusije je jasno da nas svi više respektiraju. Znam da su očekivanja i pritisak veliki, ali znamo što nam je činiti. Najvažnije je da damo sve od sebe, a hoće li to biti dovoljno to ćemo vidjeti, najavio je Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.