Zlatko Dalić: Kanadski izbornik mora se učiti pristojnosti i sportskoj kulturi

Nedjelja, 27. studenog 2022. 22:07 Napisao/la  SC
 John Herdman
John Herdman

Kanadski izbornik John Herdman nije čestitao kolegi Zlatku Daliću nakon pobjede Hrvatske protiv Kanade (4:1).

- Nisam vidio izbornika Kanade. Nije se pojavio, nije mi čestitao. Ja sam odgojen da uvijek čestitam protivniku na pobjedi. Gospodin je ljutit. Očito je kvalitetan trener, ali mora se još učiti pristojnosti i sportskoj kulturi, kazao je Dalić.

- Stvarno smo sjajno krenuli, razveselili smo navijače. Drugi je gol presudio, u drugom poluvremenu smo se otvorili, a kada se otvorite protiv momčadi kao što je Hrvatska, onda je teško izvući se. Imali smo šansi, ponosan sam kako smo držali. Treći je gol presudio. Poštovali smo Hrvatsku, nije u tome problem. U prvih 25 igrali smo na razini najboljih momčadi na svijetu, no Hrvatska je jaka momčad i kažnjava sve pogreške, kazao je Herdman, koji je prije utakmice protiv Hrvatske prostačkom motivacijom okupirao pažnju hrvatskih medija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.