Vratar Martinez obranio u 97. minuti zicer i osigurao Argentini pobjedu

Subota, 03. prosinca 2022. 22:06 Napisao/la  SC

Otvorila se Australija,  Lautaro Martinez nije iskoristio tri izgledne prilike što su Australci umalo kaznili

Messi postigao prvi pogodak
Messi postigao prvi pogodak

Argentina je ostvarila plasman u četvrtfinale u utakmici koja je do 77. minute izgledala izvjesno nakon što su Australci primili dva jeftina pogotka.

U 77. minuti Goodwin je snažno udario po lopti s više od 20 metara, lopta se odbila od Fernandeza, promijenila je smjer i završila let u mreži - 2:1.

Australija je smanjila zaostatak, počela se igrati neizvjesna završnica tijekom koje su Argentinci strijepili od još nekog zalutalog metka.

Behich je u 81. minuti nanizao nekoliko argentiskih igrača, Lisandro Martinez uklizao je u zadnji trenutak.

Otvorila se Australija, nudila se napadačima Argentine australska obrana, Lautaro Martinez nije iskoristio tri izgledne prilike što su Australci umalo kaznili.

U 97. minuti 18-godišnji Kuol  ostao je sam iskosa na desnoj strani kaznenog prostora ispred vratara Martineza, obranio je argentinski vratar zicer i osigurao Argentincima utakmicu protiv Nizozemske u četvrtfinalu.

ARGENTINA: Martinez, Molina (80 Montiel), Romero, Otamendi, Acuna (71 Tagliafico), Fernandez, de Paul, Mac Allister (80 Palacios), Papu Gomez (50 Lisandro Martinez), Messi, Alvarez (71 Lautaro Martinez)

AUSTRALIJA: Ryan, Degenek (72 Karačić), Souttar, Rowles, Behich, Leckie (72 Kuol), Mooy, Irvine, Baccus (58 Hrustić), McGree (58 Goodwin), Duke (72 Maclaren)

Utakmice osmine finala: Argentina - Australija 2:1 (Messi 35, Alvarez 57/Fernandez 77-ag)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.