Thiago Silva: Nadam se da će srpski izbornik iduću put imati malo više poštovanja

Petak, 25. studenog 2022. 10:03 Napisao/la  SC

Da je proučavao našu igru, vidio bi da smo primili malo golova bez obzira da li igramo s tri ili četiri napadača, poručio je Stojkoviću kapetan brazilske reprezentacije

Thiago Silva: Nadam se da će srpski izbornik iduću put imati malo više poštovanja

Brazil je impresivnom igrom u drugom poluvremenu pobijedio Srbiju (2:0) i potvrdio ulogu jednog od favorita za naslov svjetskog prvaka.

Srbije doslovno nigdje nije bilo unatoč optimitičnim najavama izbornika Dragan Stojkovića među kojima je jedna u brazilskoj svlačionici odjeknula dosta podcjenjivački.

Kada je saznao da će Brazil igrati s četiri napadača, Stojković je rekao: Stvarno će tako igrati? Ima li nekoga tko će ostati otraga?

- To je manjak poštovanja! Ne tražimo da nas se netko boji, ali treba pokazati barem malo poštovanja. Da je proučavao našu igru, vidio bi da smo primili malo golova bez obzira da li igramo s tri ili četiri napadača, kazao je stoper Chelseaja Thiago Silva.

Kaže kapetan Brazila da je takva Stojkovićeva izjava dodatno motivirala njegove suigrače:

- Danas stigne svaka informacija, telefon, društvene mreže,... koliko god ne želimo pratiti, sve saznamo! Otvoriš Instagram i tu si,... Ne volim previše pričati o protivnicima, jer ih sve jako respektujem. Ali mislim da nas njihov izbornik nije poštovao, pogotovo našu obranu. Mislim da on zna tko su Marquinhos, Danilo, Alex Sandro, Thiago Silva. Nisu bili u izglednoj prilici za gol. Nadam se da će sljedeći put malo bolje proučiti našu momčad i imati malo više poštovanja, naglasio je stoper brazilske reprezentacije.