Kylian Mbappe postigao dva efektna pogotka i asistirao

Nedjelja, 04. prosinca 2022. 18:06 Napisao/la  SC

Momčad Didiera Deschampsa ima sve što je potrebno da bi obranila titulu svjetskog prvaka

Kylian Mbappe  i Olivier Giroud
Kylian Mbappe i Olivier Giroud

Francuska se plasirala u četvrtfinale pobjedom protiv Poljske u utakmici tijekom koje je dokazala status jednog od favorta prvenstva.

Sjajni Kylian Mbappe postigao je dva efektna pogotka i asistirao, Olivier Giroud postigao je 52. pogodak i postao najbolji strijelac reprezentacije, prestigao je na vječnoj ljestvici Thieryja Henryja.

Robert Lewandowski oprostio se od Katara pogotkom iz kaznenog udarca kojega je dvaput izvodio, prvi put je Hugo Lloris obranio njegov udarac, ali se vratar francuske reprezentacije prerano maknuo s gol-crte.

Francuska je odigrala jako dobru utakmicu, momčad Didiera Deschampsa ima sve što je potrebno da bi obranila titulu svjetskog prvaka iako u Kataru nema najboljega igrača na svijetu prošle godine (Benzema) i trojice standardnih reprezentativaca (Pogba, Kante, Nkunku).

Francuska igra protiv pobjednika utakmice Engleska - Senegal.

Utakmica osmine finala: Francuska - Poljska 3:1 (Giroud 44, Mbappe 74, 90+1/Lewandowski 90+9-11m)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.