Saudijska Arabija pobijedila Argentinu na otvaranju svjetskog prvenstva

Utorak, 22. studenog 2022. 13:08 Napisao/la  SC

U nastavku se dogodila Saudijska Arabija, koja je nedavno u sat vremena pripremne utakmice protiv Hrvatske dominirala u svemu bitnom

Saudijska Arabija pobijedila Argentinu na otvaranju svjetskog prvenstva

Saudijska Arabia priredila je veliko iznenađenje pobjedom protiv Argentine iako je saudijska pobjeda iznenađenje samo za one koji nisu gledali utakmicu u drugom poluvremenu.

Brzo je Argentina povela nakon neoprezne reakcije saudijske obrane, ničim izazvani kazneni udarac Messi je pretvorio u pogodak u 10. minuti.

Pogodak je ohrabrio Argentince, koji su u prvom dijelu djelovalo puno brže i odlučnije, nekoliko okomitih akcija završilo je trima pogocima poništenih zbog zaleđa, ništa nije moglo naslutiti što će se dogoditi u nastavku!

U nastavku se dogodila Saudijska Arabija, koja je nedavno u sat vremena pripremne utakmice protiv Hrvatske dominirala u svemu bitnom u nogometu.

Dvama pogocima Saudijska Arabija brzo je preokrenula rezultat i onda počela igrati nogomet, koji je oduševio visokom razinom organizirane discipline, brzine i intezitetom.

Branila se Saudijska Arabija aktivno, visoko je stajala zadnja linija saudijske obrane kojoj ni jednom argentinski napadači nisu uspjeli pobjeći, dobili su Saudijci sve važne duele u igri jedan na jedan...

Argentina je stvorila tri šanse kroz klasični pritsak (Tagliafico, Messi, Alvarez), sva tri puta Al-Owais je dobro reagirao: dvaput rutinski, jednom vrhunski!

Kao i obično u dresu argentinske reprezentacije, Lea Messija nigdje nije bilo kada je bio najpotrebniji.

ARGENTINA: D. Martinez, Molina, Romero (59 Li. Martinez), Otamendi, Tagliafico (71 Acuna), De Paul, Paredes (59 Fernandez), Messi, Di Maria, Gomez (59 Alvarez), La. Martinez

SAUDIJSKA ARABIJA: Al-Owais, Al-Bulaihi, Abdulhamid, Al-Sharani (90+9 Al-Breik), Al-Tambakti, Al-Malki, Al-Dawsari, Al-Shehri (78 Al-Ghannam), Kanno, Al-Faraj (45+2 Bahebri), Al-Brikan

Skupina Argentina - Saudijska Arabija 1:2 (Messi 10-11m/Al-Shehri 48, Al-Dawsari 53)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.