Ronaldo odustaje od ozbiljnog nogometa za najvišu plaću na svijetu

Srijeda, 30. studenog 2022. 10:19 Napisao/la  SC
Ronaldo odustaje od ozbiljnog nogometa za najvišu plaću na svijetu

Cristiano Ronaldo u 37. godini namjerava odustati od ozbiljnijeg nogometa i postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu.

Ronaldo je u nedavno intervjuu otkrio da je ljetos odbio vrtoglavu ponudu iz Bliskog istoka, pogrešno je procijenio da u Manchester Unitedu još uvijek može igrati na najvišoj razini.

Očito je da više nije fizički na razini najmoćnijega napadača na svijetu, Ronaldo nema istančani osjećaj za nogomet poput vršnjaka Luke Modrića, koji lucidnim znanjem na najvišoj razini može anulirati sve manje fizičke kapacitete.

Fantastične dosege u karijeri najbolji strijelac svih vremena prije svega duguje fantastičnim fizičkim mogućnostima, koje postaje sve manje kako prolaze godine.

Stoga ne čudi Marcina vijest da bi Ronaldo mogao prihvatiti ponudu saudijskog Al Nassra, koji mu je ljetos bio spreman platiti čak 350 mil. eura za dvogodišnji ugovor.

Najbolje plaćeni ngometaš na svijetu trenutačno je Kylian Mbappe, koji je u PSG zarađuje oko 100 mil. eura godišnje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.