Nikola Vlašić lakše ozlijeđen, Joško Gvardiol kaže da ovo nije bilo pravo izdanje

Srijeda, 23. studenog 2022. 13:53 Napisao/la  SC
Joško Gvardiol
Joško Gvardiol

Nikola Vlašić morao je ostati u svlačionici nakon prvoga poluvremena utakmice bez golova protiv Maroka:

- Žao mi je što nisam zabio, bila je to najbolja šansa na utakmici. Malo osjećam bol u listu, vidjet ćemo što će biti. Napravit ćemo ultrazvuk i magnet pa ćemo vidjeti, rekao je Vlašić.

- Krenuli smo u grču. Pri kraju prvog dijela smo uzeli stvari u svoje ruke, stvorili šanse, ali nismo zabili. Marokanci su čvrsti i teško je igrati s njima. Teško mi je išta komentirati. Moramo svi sjesti i analizirati što trebamo napraviti u sljedećoj utakmici da osvojimo tri boda i olakšamo si posljednje kolo protiv Belgije, kazao je Joško Gvardiol.

- Ovo nije bilo naše pravo izdanje. Rezultat je pošten, nismo imali pravih šansi. Moramo se poboljšati. Nedostajalo nam je odlučnosti prema naprijed. Prva je utakmica, težili smo kontroli, ali nismo uspjeli pobijediti. Idemo se sad oporaviti, analizirati ovu utakmicu, a onda ćemo analizirati Kanadu i pokušati pobijediti sljedeću utakmicu, govori Mateo Kovačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.