Katar je potrošio 200 milijardi dolara na SP, ali u nogometu ipak ne možeš kupiti sve

Nedjelja, 20. studenog 2022. 19:19 Napisao  I. V.

FIFA zabranila Kataru da kupi i naturalizira vrhunske nogometaše, kao što je napravio s rukometašima 2015. godine

Ekvador ostvario očekivanu pobjedu
Ekvador ostvario očekivanu pobjedu

Ekvador je očekivano na otvaranju Svjetskog prvenstva pobijedio Katar, oba pogotka postigao je Enner Valencia, inače najbolji napadač Fenerbachea.

Otužna utakmica pokazala je očekivano!

Katarska reprezentacija nikada ne bi igrala u završnici svjetskoga prvenstva da Katar nije domaćin!

FIFA je zabranila Kataru da kupi i naturalizira vrhunske nogometaše, kao što je napravio s rukometašima 2015. godine uoči SP-a u rukometu u Kataru.

Katar je tada kupio i naturalizirao takve rukometaše da je na kraju osvojio srebro nakon poraza od Francuske u finalu.

Nakon što je Katar potrošio oko 200 milijardi dolara na organizaciju svjetskog nogometnog prvenstva, dobro je znati da se u nogometu još uvijek ne može baš sve kupiti.

KATAR: Al Sheeb, Khoukhi, Al-Rawi, Hassan, Miguel, Hatem, Boudiaf, Ahmed, Al Haydos (72 Waad), Almoez (72 Muntari), Afif

EKVADOR: Galindez, Preciado, Torres, Hincapié, Estupiñán, Plata, Mendez, Caicedo (90 Franco), Ibarra (68 Sarmiento), Valencia (77 Cifuentes), Estrada (90 Rodriguez)

Skupina A, 1. kolo: Katar - Ekvador 0:2 (Valencia 16-11m, 31)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.