Milan Borjan na meti hrvatskih navijača, Srbi traže kaznu za HNS

Nedjelja, 27. studenog 2022. 22:23 Napisao/la  SC
Milan Borjan na meti hrvatskih navijača, Srbi traže kaznu za HNS

Vratar kanadske reprezentacije Milan Borjan našao se na meti hrvatskih navijača.

Srbin rođen u Hrvatskoj brani za Crvenu zvezdu, često ističe da je rođen u Republici Srpskoj Krajini što znatnom dijelu hrvatske javnosti ne zvuči dobro.

Tijekom utakmice Borjan je slušao "Borjane, ustašo", a u paleti uvredljivih poruka nije baš dobro prošla ni njegova supruga Snežana.

Uvrede s tribina posebno su odjeknule u srpskim medijima među kojima ima onih koji zagovaraju kaznu za HNS:

- To mnogo govori o njima. Vrijeđanje, prijetnje i takva doza primitivizma! Dosta prijatelja imam u Hrvatskoj, nikada nisam gledao tko je odakle došao. Ja ću se uvijek ponositi mjestom svog rođenja. Kada sam se rodio 87' godine, rodio sam se u Republici Srpskoj Krajini i uvijek ću se time dičiti. Svatko ima pravo misliti drugačije. Mogu da me mrziti, mogu da me voljeti, ali nikada mi ne mogu promijeniti pripadnost i rodno mjesto, rekao je Borjan  za Kurir.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.