Luka Modrić: Ako to treba, oprostit ću se ako osvojimo prvenstvo!

Utorak, 22. studenog 2022. 17:20 Napisao/la  SC

Počeo sam razmišljati 98‘ o tome kako bi jednoga dana volio igrati na svjetskom prvenstvu, od toga nema veće sreće i časti, kaže Modrić

Lula Modrić
Lula Modrić

Hrvatska u srijedu od 11 sati igra protiv Maroka, Luka Modrić sigurno igra zadnje svjetsko prvenstvo, a moda i zadnje veliko natjecanje:

- Još nisam donio odluku oko toga, tu sam da odigramo dobar turnir i to je jedino što mi je na umu. Što ćemo napraviti to ćemo vidjeti. Imamo vjeru u naše mogućnosti, moramo biti skupa kao u zadnjim utakmicama. Treba ići utakmicu po utakmicu, čeka nas težak dvoboj, ali vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata. Osjećam se jako dobro, pozitivna je trema i iščekivanje, uzbuđen sam što predvodim Hrvatsku na veliko natjecanju. Kada je momčad u pitanju, mislim da smo dobro radili ovih pet dana. Ja sam zdrav i spreman, to je najbitnije, kazao je Modrić i ovako prokomentirao Ronaldovu izjavu da će se oprostiti od dresa reprezentacije ako postane svjetski prvak:

- Ako to treba da mi osvojimo prvenstvo, onda ću se oprostiti. Počeo sam razmišljati 98‘ o tome kako bi jednoga dana volio igrati na svjetskom prvenstvu, od toga nema veće sreće i časti. Hvala Bogu, sve želje su mi se ostvarile, put nije bio lagan, ali kako znam reći, najbolje stvari nikada ne dolaze lagano, zato sam još više ponosan na sve što sam napravio. Nikad nisam sebe stavljao u prvi plan, najvažnije je što će napraviti momčad. Osobne stvari dolaze tek nakon ekipe, dobar rezultat uvijek izbaci nekog pojedinca. Nikada nisam stavljao osobne interese ispred ekipe. Ali, svi imaju isti cilj, dati maksimum i otići što dalje, rekao je Modrić.

Usporedba Rusija - Katar:

- Dosta igrača iz Rusije više nije tu. Sada su s nama neki mlađi igrači koji su donijeli novu energiju, ali ima i senatora koji im pomažu, a od svih se očekuje da daju maksimum da ostave svaki atom snage na terenu kako bismo ostvarili uspjeh.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.