Kanada odigrala utakmicu koja prema intezitetu spada u najbolje viđeno do sada

Srijeda, 23. studenog 2022. 22:06 Napisao/la  SC

Belgijanci su u prvom dijelu bili osuđeni patiti pod stalnim pritiskom, najbolji igrač postao je Courtois, koji je obranio kazneni udarac

Kanada  odigrala utakmicu koja prema intezitetu spada u najbolje viđeno do sada

Belgija je pobijedila Kanadu u utakmici koja je morala zabrinuti navijače hrvatske reprezentacije!

Kanada je odigrala utakmicu koja prema intezitetu spada u najbolje viđeno do sada na prvenstvu, u utakmici protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu, Kanađani su posebice dominirali u prvom poluvremenu.

Iznenadili su Kanađani visokim, agresivnim i fizički moćnim presingom, Belgijanci su u prvom dijelu bili osuđeni patiti pod stalnim pritiskom, najbolji igrač postao je Courtois, koji je obranio kazneni udarac Daviesu u 11. minuti.

Belgijanci su pogodak postignuli nakon klasične kontre, Bathuayi je primio dugačku i okomitu ubačenu loptu između kanadskih stopera i svladao inače besposlenog Borjana.

U drugom dijelu Kanada je i dalje dominirala iako je intezitet očekivano pao, Belgijanci su igrali malo drugačije čime su lakše neutralizirali kanadske napade i nešto lakše izlazili iz svoje trećine.

Na kraju je Kanada iznenadila i tehničkim kvalitetom iako nema igrača svjetske klase, uputila je čak 21 udarac prema vratima što je još jedno upozorenje stožeru hrvatske reprezentacije.

BELGIJA: Courtois, Dendoncker, Alderweireld, Vertonghen, Castagne, Tielemans (46 Onana), Witsel, Carrasco (46 Meunier), De Bruyne, Batshuayi (78 Openda), E. Hazard (62 Trossard)

KANADA: Borjan, Johnston, Vitoria, Miller, Hoilett (58 Larin), Hutchinson (58 Kone), Eustaquio (81 Osorio), Laryea (74 Adekugbe), Buchanan (81 Millar), David, Davies

Skupina F, 1. kolo: Belgija - Kanada 1:0 (Bathuayi 44)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.