Joško Gvardiol: Sigurnije se osjećam, pogotovo što ovo prvenstvo igram kao stoper!

Petak, 25. studenog 2022. 17:32 Napisao/la  SC
Joško Gvardiol
Joško Gvardiol

Joško Gvardiol osvrnuo se ovako na utakmicu protiv Maroka:

- Lakše je kad se prespava dan-dva. Kao što sam rekao, veliko natjecanje, Svjetsko prvenstvo, sigurno je bio prisutan grč. Trebali smo u zadnjoj liniji preuzeti više odgovornosti. Ali u redu, nadam se da će biti bolje u idućoj utakmici, kaže Gvadiol.

Mladi stoper igra drugo veliko natjecanje u karijeri:

- Puno mi je lakše. Sigurnije se osjećam, pogotovo što ovo prvenstvo igram kao stoper. Euro sam igrao na lijevom boku, što nije moja pozicija. No, igrat ću što moram igrati i to je to, rekao je Gvardiol, koji je također morao komentirati izjavu kanadskog izbornika:

- Što se mene tiče, svatko ima pravo govoriti što želi, ali teren je pokazatelj. Utakmica traje 90 minuta. Dobro, na ovom prvenstvu traje 100 minuta, zaključio je Gvardiol.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.