Janu Vertonghenu nije dobro sjela izjava Kevina de Bruynea

Nedjelja, 27. studenog 2022. 23:55 Napisao/la  SC

Na novinarsko pitanje može li Belgija postati svjetski prvak, Kevin de Bruyne rekao je da ne može jer je momčad prestara

De Bruyne i Vertonghen
De Bruyne i Vertonghen

Nakon poraza od Maroka u belgijskoj reprezentaciji dogodio se raskol koji je potencirao izbornik Roberto Martinez.

- Težak je to poraz, na Svjetskom prvenstvu koje želite osvojiti. Nismo stvarali previše šansi, a nakon što smo primili gol izgubili smo kontrolu. Mislim da smo ušli prenapeto u meč. Igrali smo mnogo bolje od protiv Kanade. Obično igramo vrlo intenzivno u napadu, ali sada se čini da smo izgubili lakoću igranja, možda zbog pritiska. Morat ćemo pobijediti u posljednjoj utakmici, iako smo željeli pobijediti u prve dvije utakmice. To je više pitanje stanja duha, a ne nedostatka kvalitete na tehničkom nivou. To je odgovornost igrača, kazao je Martinez.

Prije nego što je Martinez svalio krivicu na igrače, dosta negativnih reakcija izazvao je Kevin de Bruyne!

Na novinarsko pitanje može li Belgija postati svjetski prvak, jedan od najboljih veznjaka na svijetu rekao je da ne može jer je momčad prestara.

Na kraju se oglasio Jan Vertonghen, branič Anderlechta ovako je prokomentirao jalovu igru u napadu:

- Vjerojatno loše napadamo zato što smo prestari, zar ne?, aludirao je Vertonghen na De Bruyneovu izjavu.

Belgija mora pobijediti Hrvatsku da bi ostala u Kataru, u zadnjem kolu igraju druga i treća reprezentacija na zadnjem svjetskom prvenstvu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.