Suigrač Sergija Ramosa poslao španjolskom izborniku jasnu poruku

Srijeda, 07. prosinca 2022. 10:39 Napisao/la  SC

Achraf  Hakimi pogodak proslavio na specifičan način što u prvom trenutku nikome ništa nije posebno značilo

Achraf  Hakimi
Achraf Hakimi

Španjolska je ispala sa Svjetskog prvenstva, Maroko je bolje izvodio jedanaesterce.

Jasno, u središtu medijske pažnje sada je Luis Enrique, izbornik španjolske reprezentacije prema općem sudu vodio je u Kataru momčad koja je slovila kandidatom za svjetskog prvaka.

- Idućeg tjeda ćemo razgovarati o mojoj budućnosti, sada nije pravi trenutak. Ja sam jedini odgovoran za ovaj neuspjeh, naglasio je Enrique.

Kakva bi mogla biti sudbina izbornika španjolske reprezentacije navijestio je Achraf Hakimi.

Nakon što je realizirao odlučujući jedanaesterac, Hakimi je pogodak proslavio na specifičan način što u prvom trenutku nikome ništa nije posebno značilo.

Brzo su španjolski novinari shvatili poruku: Hakimi je specifičnim plesom zapravo provocirao Enriquea!

Na društvenim mrežama ubrzo se pojavio snimak na kojemu Hakimi i Sergio Ramos zajedno slave pogodak PSG-a istim pokretima.

Hakimi je ovakvim načinom slavlja podržao suigrača iz PSG-a kojega Enrique na svekoliko iznenađenje nije uvrstio na popis igrača za SP u Kataru.

 Hakimijevu provokaciju pogledajte  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.