Edinson Cavani postaje prvi igrač kojega će FIFA kazniti zbog nasrtaja na VAR

Subota, 03. prosinca 2022. 09:57 Napisao/la  SC

Urugvajci imaju razloga biti ljuti s obzirom na to kakvi su se kazneni udarci izvodili u prvom krugu natjecanja

Edinson Cavani postaje prvi igrač kojega će FIFA kazniti zbog nasrtaja na VAR

Urugvajski igrači teško su podnijeli ispadanje u prvom krugu zbog manjega broja postignutih pogodaka od Južne Koreje.

Obje reprezentacije imaju istu gol-razliku, Korejci su postignuli više pogodaka (4:4/2:2), zadnji su potignuli u 91. minuti utakmice protiv Portugala (2:1).

Jedan pogodak nedostajao je Urugvaju u utakmici protiv Gane (2:0), imali su Urugvajci nekoliko šansi, a jedna je bila dosta izgledna kada je Edinson Cavani pao u kaznenom prostoru u duelu s igračem Gane.

Treba reći da je situacija bila dvojbena u kontestu kriterija koji se primjenjuje na prvenstvu, njemački sudac Daniel Siebert nije reagirao, ni VAR se nije uključio...

Urugvajci su nakon utakmice bijesno okružili suce, mora se priznati da imaju razloga biti ljuti s obzirom na to kakvi su se kazneni udarci izvodili, suđenje u prvom krugu natjecanja nije bilo dobro, VAR prosudbe posebice su bile dvojbene...

Zbog fizičkog nasrtaja na suce urugvajske igrače sigurno čeka kazna, a nakon utakmice Edison Cavani najizraženije je na ovom prvenstvu pokazao što misli o VAR-u.

Cavani će sigurno postati prvi igrač kojega je FIFA kaznila zbog nasrtaja na VAR!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.