Cristiano Ronaldo: Ja pričam kada ja hoću, a svi dobro znaju tko sam!

Ponedjeljak, 21. studenog 2022. 11:53 Napisao/la  SC

Portugal igra protiv Gane, Urugvaja i Južne Koreje, prvu utakmicu igra u četvrtak protiv Gane

Cristiano Ronaldo:  Ja pričam kada ja hoću, a svi dobro znaju tko sam!

Cristiano Ronaldo prvi put se oglasio nakon što je uskovitlao medijsku prašinu kontroverznim razgovorom s Piersom Morganom.

- Nekad pišete istinu, nekad laži. Mene ne brine to šta drugi misle. Ja pričam kada ja hoću, a svi dobro znaju tko sam i u što vjerujem. Ovdje me znaju od 11. godine i neće na njih utjecati ono što ljudi govore i pišu o meni, rekao je Ronaldo uoči početka SP-a:

- Atmosfera u reprezentaciji je odlična, nemamo nikakvih problema i svi smo potpuno fokusirani. Možete pomoći reprezentaciji tako što ćete prestati pričati o meni. Ja sam otporan na metke i skovan od čelika. Ako suigračim budete postavljali pitanja o Cristianu Ronaldu, meni će to smetati. Volio bih da ih pitate o Svjetskom prvenstvu i ekipi, poručio je Ronaldo.

Portugal igra protiv Gane, Urugvaja i Južne Koreje, prvu utakmicu igra u četvrtak protiv Gane.

Ronaldo se očekuje u početnoj postavi s kapetanskom trakom oko ruke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.