Andrej Kramarić: Važna mi je podrška trenera, kao i svakom igraču!

Ponedjeljak, 21. studenog 2022. 10:47 Napisao/la  SC

Bili smo ovdje u ožujku! Temperatura na klimatiziranom stadionu je bila ugodna! Ako se to ponovi, neće biti nikakvih ograničenja, kaže Kramarić

Andrej Kramarić: Važna mi je podrška trenera, kao i svakom igraču!

Andrej Kramarić predvodit će hrvatski napad u utakmici protiv Maroka iako napadač Hoffenheima nije klasična prva špica, izbornik Zlatko Dalić ima i drugih mogućnosti:

- Konkurencija u napadu? To je normalno i zdravo, tako se motiviramo. Nisam trener pa ne mogu to odgovoriti. Dečki ne bi ni bili tu da nemaju fenomenalnu kvalitetu. Svi znaju o kakvim se igračima radi. Hrvatska je puna potentnih, kvalitetnih, psihički jakih igrača koji su spremni igrati na SP-u. Važna mi je podrška trenera, kao i svakom igraču. Osjećam se slobodnije na terenu, želim dati sve o sebe i imati razloga za slavlje, kazao je Kramarić i naglasio sljedeće:

- Ovo mi je drugo SP, motivirani smo svi skupa, pripremamo se za svaku utakmicu,ali treba imati i malo sreće. Imamo kvalitetu i možemo ponoviti rezultat iz Rusije, ali glupo je o tome pričati i najavljivati. Bitno da prođemo skupinu, a onda ćemo vidjeti što će biti, govori Kramarić.

Za europske igrače šokantno je u studenom igrati u ljetnim uvjetima:

- Očekivao sam i gore vrijeme. Solidno smo se priviknuli. Malo zapuše i hladni povjetarac. Bili smo ovdje u ožujku. Temperatura na klimatiziranom stadionu je bila ugodna. Ako se to ponovi, neće biti nikakvih ograničenja što se vremenskih uvjeta tiče. Jedino će se ovi koji će biti sa strane stvarno prehladiti, smatra Kramarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.