Lovro Majer: Ako je to njegov način da motivira ekipu, zašto ne? Ali ne obaziremo se na to!

Petak, 25. studenog 2022. 17:09 Napisao/la  SC

Činjenica je da nitko ne voli čuti kritiku, ali godinama smo u nogometu. Naviknuti smo živjeti s time, kaže Majer

Lovro Majer
Lovro Majer

Uoči utakmice Hrvatska - Kanada u medijima se stalno provlači ne baš pristojna najava utakmice kanadskog izbornika, koji je svojim igračima nakon utakmice protiv Belgije rekao da će "sj..... Hrvatsku!"

- Ako je to njegov način da motivira ekipu, zašto ne? Ako će im to podići momčad, super! Ali ne obaziremo se na to, to će nam biti motivacija, kazao je Lovro Majer.

- Činjenica je da nitko ne voli čuti kritiku, ali godinama smo u nogometu. Naviknuti smo živjeti s time. Moramo učiti iz kritike. Sigurno nitko nije bio zadovoljan nakon utakmice. Ali nema razloga za brigu. Znamo koliko smo kvalitetni, dodao je Majer.

Sterilnu igru protiv Maroka ovako je opisao:

- Ne može se kriviti pojedince ili određenu poziciju. Maroko se dobro branio. Detalji, koje inače dobro radimo, trebali smo više rizika preuzeti s boljim pasovima i otvaranjem. Teško je kriviti pojedinca. Svi smo zajedno trebali biti bolji, smatra Majer.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.