SP 2021 Počinje ono pravo, Hrvatska protiv Bahreina otvara drugi krug i kreće u borbu za medalju na Svjetskom prvenstvu

Četvrtak, 21. siječnja 2021. 09:52 Napisao/la  SC

Za hrvatske rukometaše danas u Kairu počinje borba za medalju, žele li ju osvojiti od Bahreina nadalje morat će početi igrati rukomet na razini svojih najboljih izdanja

Hrvatska muška rukometna reprezentacija
Hrvatska muška rukometna reprezentacija Foto: HRS

Hrvatska muška rukometna reprzentacija danas protiv Bahreina otvara nastup u Skupini II Svjetskog prvenstva u Kairu.

Ako je prvi krug SP-a bio zagrijavanje sada počinje ono pravo, kreću sudbonosne utakmice u kojima nitko više nema pravo ni na jedan kiks.

Hrvatska u Kairu nastup otvara protiv Bahreina, nakon toga u subotu slijedi Argentina (18), u ponedjeljak je na rasporedu veliki finale s Danskom (20.30).

Na papiru je, dakle, svima sve jasno, pobjedama nad Bahreinom i Argentinom hrvatski rukometaši osigurat će četvrtfinale, utakmica protiv Danske trebala  bi odrediti hoće li se u četvrtfinale ući s prve ili druge pozicije u skupini.

No, večerašnja utakmica (18 sati) će pokazati kako će to zaista i izgledati.

- Siguran sam da ćemo se dobro pripremiti, da ćemo biti koncentrirani i da nećemo dopustiti iznenađenje, rekao je Manuel Štrlek po dolasku u Kairo.

Bahrain nije suparnik koji bi trebao zabrinjavati, jedna su od vodećih reprezentacija azijskog rukometa, iskusni su, željni uspjeha i to je to.

Kvalitetom sigurno ne mogu parirati Červarovim izabranicima, od kojih se u drugom krugu ipak očekuje puno više od onoga što su pokazali u prvim trima utakmicama.

Za hrvatske rukometaše danas u Kairu počinje borba za medalju, žele li ju osvojiti morat će početi igrati rukomet na razini svojih najboljih izdanja.

Od Bahraina, nadalje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.