EP 2022 Hrvoje Horvat: Fizioterapeut je pozitivan, on je bio u kontaktu s najviše igrača

Subota, 15. siječnja 2022. 22:51 Napisao/la  SC

Moramo paziti da ne upadnemo u zamku ispuhanog balona, jer pobjeda u ovakvoj utakmici uvijek donosi emotivno pražnjenje, rekao je hrvatski izbornik

Hrvoje Horvat
Hrvoje Horvat Foto: Screenshot RTL

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Srbiju u ključnoj utakmici C skupine, izbornik Hrvoje Horvat s pravom je bio zadovoljan nastupom svojih izabranika, koji su svih 60 minuta odigrali na visokom nivou.

- Prava muška utakmica. Presudilo je veliko hrvatsko srce, pokazali smo kako se nosi hrvatski dres, kako se daje sve od sebe. Velika hvala svima koji su vjerovali u nas, ali i dečkima koji su uskočili. Nije lagano u pet do dvanaest doći na prvenstvo i odigrati ovakvu utakmicu. Ne želim se žaliti, ispadamo, vraćamo se, dolaze nam novi igrači. Moram reći da je pravi užitak bio biti u dvorani s ovakvom podrškom, vjerujem da će gledatelja biti sve više i više, rekao je Hrvoje Horvat, izbornik reprezentacije.

Hrvatskoj sada slijedi Ukrajina.

- Fiziotarapeut nam je pozitivan, strahujemo zbog toga jer on je u kontaktu s najviše igrača. Vidjet ćemo sada što će se događati, moramo paziti da ne upadnemo u zamku ispuhanog balona, jer pobjeda u ovakvoj utakmici uvijek donosi emotivno pražnjenje. Nemamo puno vremena za slaviti, mi Ukrajinu moramo dočekati ratnički. Ekipa izgleda dobro, imaju povjerenja i vjere da je ovo što radimo dobro, da ne vjeruju sigurno ne bi na ovaj način odigrali protiv Srbije, zaključio je Hrvoje Horvat.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.