EP 2022 Hrvoje Horvat: Fizioterapeut je pozitivan, on je bio u kontaktu s najviše igrača

Subota, 15. siječnja 2022. 22:51 Napisao/la  SC

Moramo paziti da ne upadnemo u zamku ispuhanog balona, jer pobjeda u ovakvoj utakmici uvijek donosi emotivno pražnjenje, rekao je hrvatski izbornik

Hrvoje Horvat
Hrvoje Horvat Foto: Screenshot RTL

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Srbiju u ključnoj utakmici C skupine, izbornik Hrvoje Horvat s pravom je bio zadovoljan nastupom svojih izabranika, koji su svih 60 minuta odigrali na visokom nivou.

- Prava muška utakmica. Presudilo je veliko hrvatsko srce, pokazali smo kako se nosi hrvatski dres, kako se daje sve od sebe. Velika hvala svima koji su vjerovali u nas, ali i dečkima koji su uskočili. Nije lagano u pet do dvanaest doći na prvenstvo i odigrati ovakvu utakmicu. Ne želim se žaliti, ispadamo, vraćamo se, dolaze nam novi igrači. Moram reći da je pravi užitak bio biti u dvorani s ovakvom podrškom, vjerujem da će gledatelja biti sve više i više, rekao je Hrvoje Horvat, izbornik reprezentacije.

Hrvatskoj sada slijedi Ukrajina.

- Fiziotarapeut nam je pozitivan, strahujemo zbog toga jer on je u kontaktu s najviše igrača. Vidjet ćemo sada što će se događati, moramo paziti da ne upadnemo u zamku ispuhanog balona, jer pobjeda u ovakvoj utakmici uvijek donosi emotivno pražnjenje. Nemamo puno vremena za slaviti, mi Ukrajinu moramo dočekati ratnički. Ekipa izgleda dobro, imaju povjerenja i vjere da je ovo što radimo dobro, da ne vjeruju sigurno ne bi na ovaj način odigrali protiv Srbije, zaključio je Hrvoje Horvat.